Ik stel me graag even aan jou voor…
Ik draag de naam Sonja Budts en neem je graag mee in een korte schets van mijn verhaal waarvan ik een stukje met je wil delen. Mijn grote interesses hebben altijd gedraaid rond pure voeding, gezondheid en het welzijn van mensen in het algemeen geweest.
Na het afronden van mijn opleiding voor patissier voelde ik de drang om mijn horizon te verbreden. Dit leidde me naar uiteenlopende onderwerpen, zoals dieet patisserie, sjamanisme, Ayurveda, yoga, meditatie en verbindende communicatie. Toch was er nog een puzzelstukje dat ontbrak…
In 2019 schreef ik me in voor een 4-jarige opleiding voor voedings- en gezondheidsconsulent aan de Levensschool in Tongerlo. Tijdens deze opleiding leerde ik mezelf beter kennen en ontdekte ik dat ‘handenwerk’ echt wel mijn ding is. Deze opleiding leidde me al snel naar een extra verdiepingscursus voetreflex (psychozone harmonisering van Katrien Hendrickx) en naar de massage opleidingen “Masterclass next level relaxation” van Stijn Bijnens. Kortom mijn handenwerk, mijn passies wil ik graag met jullie delen.
“Foodtprint” is ontstaan uit enerzijds mijn achternaam “Budts” en anderzijds van “food” (voeding) en “foot” (voet) wat verwijst naar de voetreflex.